Kāpēc vajadzīga inžektora tīrīšana?

01.12.2017

Degvielas sistēmas piesārņojums bieži vien ir saistīts ar degvielas kvalitāti, kas, diemžēl, joprojām daudzviet Latvijā paliek krietni aiz vēlamā.

Ieteikums par kvalitatīvas degvielas uzpildi bieži būs pirmā lieta, kuru mums nāksies dzirdēt no dīzeļdzinēju ekspertiem. Degvielas kvalitāte mūsu automašīnas bākā visdrīzāk atspoguļosies uz sprauslu kvalitāti, jo sprauslas ir vienas no jutīgākajām mūsu transportlīdzekļa sastāvdaļām. Nomaiņa var izmaksāt pat līdz 300 EUR par vienu sprauslu, bet atjaunošana līdz 50 eiro. Diemžēl, visbiežāk šīs summas būs jāreizina ar 4, jo mēs būsim spiesti atjaunot vai nomainīt visu komplektu. Visbiežākās pazīmes, ka ar sprauslām kautkas nav kārtībā ir ļoti balti vai ļoti melni dūmi no izpūtēja vai arī auto raustīšanās vai sitieni dzinējā.

Uz aprīkojuma sildelementiem veidojas nogulsnes, kas satur darvu un oglekli. Šie oksidēšanās produkti piesārņo sprauslas un vārstus, apgrūtina degvielas pareizu dozēšanu un normālu gaisa cirkulāciju, tādēļ ir nepieciešama skalošana. Bardahl Latvia piedāvā īpašus inžektora mazgāšanas līdzekļus. 

Bardahl Latvia piedāvā īpašus inžektora mazgāšanas līdzekļus. Bardahl skalošanas līdzeklis jāpievieno degvielas tvertnei ar degvielu, pēc kura ir iespējams normāli izmantot transportlīdzekli. Izvēlies tikai labāko savai automašīnai.

Rūpējies par sprauslām un pildi labu degvielu!